Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header adviezen

Een zakelijk probleem heeft nimmer maar één invalshoek; met Alex Klein bekijkt u de oplossing vanuit verschillende hoeken.

Als buitenstaander is het gemakkelijker om de problemen te herkennen en te benoemen dan wanneer je als betrokkene door de bomen het bos niet meer ziet. Dr. Alex Klein heeft als voordeel dat hij in staat is om een zakelijk probleem terug te brengen naar hapklare brokken binnen de verschillende afdelingen van uw bedrijf.

Alex Klein staat bekend om zijn vakoverstijgend overzicht: hij bekijkt het hele plaatje. Door dit overzicht kan hij als geen ander inzoomen op de specifieke probleemgebieden, de oplossingen aandragen om vervolgens weer uit te zoomen voor het complete beeld. Inzoomen, uitzoomen, inzoomen, uitzoomen; net zo lang totdat al uw problemen zijn opgelost.

Door de juiste vragen te stellen zorgt Alex ervoor dat u helder voor ogen krijgt wat het probleem precies is en wat er gedaan moet worden om deze zakelijke uitdagingen uit de weg te ruimen. Als geen ander is hij in staat om uw bedrijf, uw afdelingen, uw financiën, uw marketing, uw personeel en uw visie tegen het licht te houden en aan te geven waar de pijnpunten zitten en hoe deze op te lossen.

Wacht niet te lang met tobben over uw probleem; waarschijnlijk kost uw gedraal per voorbij gaande dag méér dan een dagdeel sparren met dr. Alex Klein!

Hieronder een indicatie van de kosten voor besprekingen in Nederland (exclusief btw).

adviezen: tot € 1.250 per uur
voor- & nabereiding: tot € 625 per uur

 

 

 

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen, het aantal deelnemers en de verwachte (financiële) baten voor de deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

MiniMaster Rabobank IJmond

Wat een inspirerende man is Alex Klein zeg! Ik heb zoveel van deze avond opgestoken. Iedere keer is het erg interessant, maar deze avond zal me bijblijven.

Het was weer een hele inspirerende avond. Weer veel informatie waar zeker wat mee te doen is binnen mijn bedrijf.

MiniMaster Rabobank Noord en West Twente

Boeiend van de eerste tot de laatste minuut.
Alex Klein kan het perfect verwoorden.
Voor mij de beste les tot op heden.

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp