Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header adviezen

Een zakelijk probleem heeft nimmer maar één invalshoek; met Alex Klein bekijkt u de oplossing vanuit verschillende hoeken.

Als buitenstaander is het gemakkelijker om de problemen te herkennen en te benoemen dan wanneer je als betrokkene door de bomen het bos niet meer ziet. Dr. Alex Klein heeft als voordeel dat hij in staat is om een zakelijk probleem terug te brengen naar hapklare brokken binnen de verschillende afdelingen van uw bedrijf.

Alex Klein staat bekend om zijn vakoverstijgend overzicht: hij bekijkt het hele plaatje. Door dit overzicht kan hij als geen ander inzoomen op de specifieke probleemgebieden, de oplossingen aandragen om vervolgens weer uit te zoomen voor het complete beeld. Inzoomen, uitzoomen, inzoomen, uitzoomen; net zo lang totdat al uw problemen zijn opgelost.

Door de juiste vragen te stellen zorgt Alex ervoor dat u helder voor ogen krijgt wat het probleem precies is en wat er gedaan moet worden om deze zakelijke uitdagingen uit de weg te ruimen. Als geen ander is hij in staat om uw bedrijf, uw afdelingen, uw financiën, uw marketing, uw personeel en uw visie tegen het licht te houden en aan te geven waar de pijnpunten zitten en hoe deze op te lossen.

Wacht niet te lang met tobben over uw probleem; waarschijnlijk kost uw gedraal per voorbij gaande dag méér dan een dagdeel sparren met dr. Alex Klein!

Hieronder een indicatie van de kosten voor besprekingen in Nederland (exclusief btw).

adviezen: tot € 1.250 per uur
voor- & nabereiding: tot € 625 per uur

 

 

 

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen, het aantal deelnemers en de verwachte (financiële) baten voor de deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Onderdrukte wanhoop

De eerste 100 dagen van president Trump hebben niet gebracht wat was beloofd of werd gehoopt. In Nederland is de PVV weliswaar de tweede partij geworden, maar deze partij wordt buiten de formatie gehouden. In Duitsland is de opkomst van AFD niet zo sterk als gevreesd en is Frau Petri opgestapt. In Frankrijk draait Marine Le Pen haar extreme standpunten nu al bij, maar ondanks dat is het niet de verwachting dat zij de nieuwe president zal worden.

Lees meer...

MiniMaster Winkelgebied Baarn

Alex Klein weet duidelijk waarover hij praat en bracht dit ook over. Serieus, maar ook met humor. Hij zette ons echt aan het werk, kwam met oplossingen en heel veel eye openers. Hij confronteerde ons met de feiten en harde maar juiste waarheden.

Alex is een top docent; hij voelde echt aan waar wij heen wilden en wat we nodig hadden, maar liet ons het samen oplossen met zijn tips en hulp.

SRM NIMA C

Ik verwachtte een gortdroge les, maar het was heel interessant en verrijkend. Daar bovenop brengt Alex het verhaal met veel humor en flair.

Alex Klein heeft een heldere uitleg gegeven en een goed totaalbeeld verstrekt wat marketing kan betekenen in relatie tot finance. Uitstekende les!

Was echt de kers op de taart; goede inhoudelijke kennisdag!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp