Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header adviezen

Door samen te analyseren helpt Alex Klein u mee om uw doelen beter te bereiken.

Op basis van meerjarig onderzoek heeft Alex een methode ontwikkeld, die meehelpt om uw doelstellingen te behalen.
Via een aantal kritische vragen geeft hij u inzicht in waar het beter kan, wat anders moet en hoe u dit moet aanpakken.

Uniek is de gelaagde aanpak:

  • persoonlijke intervisie (één op één)
  • team intervisie (één op meer) of
  • vakgebied intervisie

Als u zelf uw doelen niet behaald, dan geeft Alex u de handvatten om mee aan het werk te gaan. Simpelweg opdat u uw doelen wel behaald. Bewezen effectief!

Als de teamdoelen herhaaldelijk niet behaald worden, dan is het tijd om het functioneren van het hele team tegen het licht te houden. Kritisch maar eerlijk, indringend maar ondersteunend; van buitenaf maar met zicht op binnen. Schudt het team op, schudt de resultaten op!

Als binnen uw bedrijf een vakgebied niet presteert (marketing, verkoop, cultuur, HRM, inkoop...) dan helpt dr. Alex u met tools en tips & tricks om het functioneren te verbeteren. Voor betere bedrijfsresultaten op een korte termijn.

Intervisies duren één dagdeel en worden per sessie uitgewerkt in een takenlijst, zodat voor iedereen duidelijk is wat gedaan moet worden om wél alle potentie te benutten. In dit geval geldt: ervaringen uit het verleden bieden wél garanties voor de toekomst...

Doelbereiktheid!

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

Bestuurs Academie ‘Grip op processen’

(april - juni 2019)

Dr. Alex Klein is naast een deskundig ook nog eens een inspirerend docent. Hij luistert ontzettend goed en is in staat om alle inbreng, die hij overigens moeiteloos uit de klas weet te trekken, te koppelen aan de lesstof. Hij geeft actief les, na de lunch altijd opdrachten in syndicaten waardoor je lekker actief betrokken wordt bij de lesstof.

Het waren erg leuke en interactieve dagen waarin de te behandelen stof op een leuke en begrijpbare en toepasbare wijze werden toegelicht. Het uitlichten van de highlights was zeer effectief.

NCOI Bedrijfseconomische aspecten

(maart - april 2019)

Halleluja!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp