Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header lezingen

Als u uw bedrijfsresultaten wilt verbeteren, als u meer uit uw organisatie wilt halen, dan wilt u een beeld krijgen bij wat als eerste aan te pakken. De NOVOR-scan gaat u daar mee helpen.

De NOVOR-scan is een academisch gevalideerd onderzoek, dat u het inzicht geeft dat u nodig heeft. Door middel van een vragenlijst geeft u antwoord op een aantal stellingen op zes verschillende vakgebieden:

  • klantinzicht
  • procesuitvoering
  • leiderschap
  • operationele resultaten
  • personeel en cultuur
  • financiele resultaten

Uw resultaten worden vergeleken met de uitkomsten van honderden andere bedrijven, waarna u (direct en kostenloos) een rapport krijgt opgestuurd. Op die manier heeft u een prachtige benchmark waar u (uw bedrijf) kunt verbeteren.

U heeft de keuze uitt wee varianten: de quick scan (kost minder tijd, maar geeft ook minder inzicht) en de complete scan, die uitgebreider laat zien hoe en waar u kunt verbeteren.

Om de scan te starten, klik op deze link: https://novor.anychangeresearch.com

Het beste resultaat, het meest uitgebreide inzicht wordt echter verkregen als uw hele managementteam, alle partners of directieleden of de hele organisatie de scan invult. Van al deze inzichten wordt vervolgens een complete presentatie gemaakt, waarin alle uitslagen uitgebreid aan bod komen: waar gaat het goed, waar is ruimte voor verbetering en wat levert een verbetering vervolgens concreet op? Mocht u interesse hebben in een dergelijke MT-presentatie, neemt u dan contact met mij op?
Mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik maak natuurlijk graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

Bestuurs Academie ‘Grip op processen’

(april - juni 2019)

Dr. Alex Klein is naast een deskundig ook nog eens een inspirerend docent. Hij luistert ontzettend goed en is in staat om alle inbreng, die hij overigens moeiteloos uit de klas weet te trekken, te koppelen aan de lesstof. Hij geeft actief les, na de lunch altijd opdrachten in syndicaten waardoor je lekker actief betrokken wordt bij de lesstof.

Het waren erg leuke en interactieve dagen waarin de te behandelen stof op een leuke en begrijpbare en toepasbare wijze werden toegelicht. Het uitlichten van de highlights was zeer effectief.

NCOI Bedrijfseconomische aspecten

(maart - april 2019)

Halleluja!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp