Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header lezingen

Een presentatie is pas een succes, als de deelnemers jubelend naar huis gaan!

De lezingen van Alex Klein zijn een overdaad aan kennis en inzicht. Verschillende bedrijfskundige invalshoeken worden moeiteloos aan elkaar gekoppeld in voor ondernemers begrijpelijke taal. Geen zware theorieën, geen moeilijke termen, geen overbodig jargon, maar praktisch toepasbare tips en inzichten. De insteek is altijd: ‘Wat kun jij morgen verbeteren?’

Van marketing tot personeelsbeleid, van verkoop uitbreiding tot financieel inzicht, van groei tot internationalisatie, voor starters en gevestigde ondernemers, voor ZZP-ers en multinationals, voor directeuren en managers, iedereen komt met concrete antwoorden uit de bijeenkomsten van Alex Klein.

Bij Alex Klein doet iedereen mee! Er is nooit sprake van ‘alleen maar zenden’, de toehoorders worden actief betrokken bij de sessie, iedereen wordt persoonlijk aangesproken en uitgedaagd om te participeren. Met zijn aanstekelijke energie en zijn confrontatie met de realiteit zorgt Alex dat een deelnemer niet achterover kan leunen. Meedoen, betrokken raken, actief participeren, waardoor veel nieuwe kennis en interessant inzichten mee naar huis worden genomen.

Heeft u al een onderwerp of thema in gedachte, dan zorgt Alex Klein voor een bijzondere koppeling van theorie en praktijk naar ‘tips and tricks’ voor de aanwezigen. Nodig Alex uit als u het onderwerp nog niet helemaal scherp heeft; hij zal graag de actualiteit koppelen aan uw wens te komen tot een top-lezing!

Uniek in Europa: uw bijeenkomst kan ook helemaal ‘vrij’ zijn. In de vorm van een meester-gezel zetting mogen de deelnemers hun zakelijke problemen van alle dag voorleggen en Alex Klein zorgt ter plekke voor een praktische oplossing voor die deelnemer. Dit is een unieke combinatie tussen een inspirerende lezing en op maat advisering over alle bedrijfskundige vakgebieden!

 

Hieronder een indicatie van de kosten voor optredens in Nederland, inclusief voorbereiding en reiskosten, exclusief btw.

lezingen per dagdeel:      tot € 4.500

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen, het aantal deelnemers en de verwachte (financiële) baten voor de deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Dr. Alex Klein werkt samen met de Speakers Academy, Bringing Knowlegde to the World.

SA logo zwart

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

MiniMaster Rabobank IJmond

Wat een inspirerende man is Alex Klein zeg! Ik heb zoveel van deze avond opgestoken. Iedere keer is het erg interessant, maar deze avond zal me bijblijven.

Het was weer een hele inspirerende avond. Weer veel informatie waar zeker wat mee te doen is binnen mijn bedrijf.

MiniMaster Rabobank Noord en West Twente

Boeiend van de eerste tot de laatste minuut.
Alex Klein kan het perfect verwoorden.
Voor mij de beste les tot op heden.

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp