Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header lezingen

Een presentatie is pas een succes, als de deelnemers jubelend naar huis gaan!

De lezingen van Alex Klein zijn een overdaad aan kennis en inzicht. Verschillende bedrijfskundige invalshoeken worden moeiteloos aan elkaar gekoppeld in voor ondernemers begrijpelijke taal. Geen zware theorieën, geen moeilijke termen, geen overbodig jargon, maar praktisch toepasbare tips en inzichten. De insteek is altijd: ‘Wat kun jij morgen verbeteren?’

Van marketing tot personeelsbeleid, van verkoop uitbreiding tot financieel inzicht, van groei tot internationalisatie, voor starters en gevestigde ondernemers, voor ZZP-ers en multinationals, voor directeuren en managers, iedereen komt met concrete antwoorden uit de bijeenkomsten van Alex Klein.

Bij Alex Klein doet iedereen mee! Er is nooit sprake van ‘alleen maar zenden’, de toehoorders worden actief betrokken bij de sessie, iedereen wordt persoonlijk aangesproken en uitgedaagd om te participeren. Met zijn aanstekelijke energie en zijn confrontatie met de realiteit zorgt Alex dat een deelnemer niet achterover kan leunen. Meedoen, betrokken raken, actief participeren, waardoor veel nieuwe kennis en interessant inzichten mee naar huis worden genomen.

Heeft u al een onderwerp of thema in gedachte, dan zorgt Alex Klein voor een bijzondere koppeling van theorie en praktijk naar ‘tips and tricks’ voor de aanwezigen. Nodig Alex uit als u het onderwerp nog niet helemaal scherp heeft; hij zal graag de actualiteit koppelen aan uw wens te komen tot een top-lezing!

Uniek in Europa: uw bijeenkomst kan ook helemaal ‘vrij’ zijn. In de vorm van een meester-gezel zetting mogen de deelnemers hun zakelijke problemen van alle dag voorleggen en Alex Klein zorgt ter plekke voor een praktische oplossing voor die deelnemer. Dit is een unieke combinatie tussen een inspirerende lezing en op maat advisering over alle bedrijfskundige vakgebieden!

 

Dr. Alex Klein werkt samen met de Speakers Academy, Bringing Knowlegde to the World.

SA logo zwart

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

Bestuurs Academie ‘Grip op processen’

(april - juni 2019)

Dr. Alex Klein is naast een deskundig ook nog eens een inspirerend docent. Hij luistert ontzettend goed en is in staat om alle inbreng, die hij overigens moeiteloos uit de klas weet te trekken, te koppelen aan de lesstof. Hij geeft actief les, na de lunch altijd opdrachten in syndicaten waardoor je lekker actief betrokken wordt bij de lesstof.

Het waren erg leuke en interactieve dagen waarin de te behandelen stof op een leuke en begrijpbare en toepasbare wijze werden toegelicht. Het uitlichten van de highlights was zeer effectief.

NCOI Bedrijfseconomische aspecten

(maart - april 2019)

Halleluja!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp