Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header lezingen

Een presentatie is pas een succes, als de deelnemers jubelend naar huis gaan!

De lezingen van Alex Klein zijn een overdaad aan kennis en inzicht. Verschillende bedrijfskundige invalshoeken worden moeiteloos aan elkaar gekoppeld in voor ondernemers begrijpelijke taal. Geen zware theorieën, geen moeilijke termen, geen overbodig jargon, maar praktisch toepasbare tips en inzichten. De insteek is altijd: ‘Wat kun jij morgen verbeteren?’

Van marketing tot personeelsbeleid, van verkoop uitbreiding tot financieel inzicht, van groei tot internationalisatie, voor starters en gevestigde ondernemers, voor ZZP-ers en multinationals, voor directeuren en managers, iedereen komt met concrete antwoorden uit de bijeenkomsten van Alex Klein.

Bij Alex Klein doet iedereen mee! Er is nooit sprake van ‘alleen maar zenden’, de toehoorders worden actief betrokken bij de sessie, iedereen wordt persoonlijk aangesproken en uitgedaagd om te participeren. Met zijn aanstekelijke energie en zijn confrontatie met de realiteit zorgt Alex dat een deelnemer niet achterover kan leunen. Meedoen, betrokken raken, actief participeren, waardoor veel nieuwe kennis en interessant inzichten mee naar huis worden genomen.

Heeft u al een onderwerp of thema in gedachte, dan zorgt Alex Klein voor een bijzondere koppeling van theorie en praktijk naar ‘tips and tricks’ voor de aanwezigen. Nodig Alex uit als u het onderwerp nog niet helemaal scherp heeft; hij zal graag de actualiteit koppelen aan uw wens te komen tot een top-lezing!

Uniek in Europa: uw bijeenkomst kan ook helemaal ‘vrij’ zijn. In de vorm van een meester-gezel zetting mogen de deelnemers hun zakelijke problemen van alle dag voorleggen en Alex Klein zorgt ter plekke voor een praktische oplossing voor die deelnemer. Dit is een unieke combinatie tussen een inspirerende lezing en op maat advisering over alle bedrijfskundige vakgebieden!

 

Hieronder een indicatie van de kosten voor optredens in Nederland, inclusief voorbereiding en reiskosten, exclusief btw.

lezingen per dagdeel:      tot € 4.500

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen, het aantal deelnemers en de verwachte (financiële) baten voor de deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Dr. Alex Klein werkt samen met de Speakers Academy, Bringing Knowlegde to the World.

SA logo zwart

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

NCOI Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement

Docent Alex Klein is zeer kundig; hij geeft op een plezierige manier les. Hij luistert goed en gaat prima op vragen in en weet complexe zaken goed uit te leggen en "eenvoudig" te maken. Ik ben met ontzettend veel plezier naar de lessen gegaan. Elke les motiveerde mij om verder te gaan. Ik heb veel energie gekregen van de manier waarop dr. Alex Klein de les doceerde. Voorbeelden uit de praktijk en ook zeer goed ingaan op vragen. Zijn interactieve manier van lesgeven is erg prettig.

Kwalitatief erg sterke lessen! Alex Klein is de beste docent tot nu toe!

MiniMaster Winkelgebied Baarn

Alex Klein weet duidelijk waarover hij praat en bracht dit ook over. Serieus, maar ook met humor. Hij zette ons echt aan het werk, kwam met oplossingen en heel veel eye openers. Hij confronteerde ons met de feiten en harde maar juiste waarheden.

Alex is een top docent; hij voelde echt aan waar wij heen wilden en wat we nodig hadden, maar liet ons het samen oplossen met zijn tips en hulp.

Onderdrukte wanhoop

De eerste 100 dagen van president Trump hebben niet gebracht wat was beloofd of werd gehoopt. In Nederland is de PVV weliswaar de tweede partij geworden, maar deze partij wordt buiten de formatie gehouden. In Duitsland is de opkomst van AFD niet zo sterk als gevreesd en is Frau Petri opgestapt. In Frankrijk draait Marine Le Pen haar extreme standpunten nu al bij, maar ondanks dat is het niet de verwachting dat zij de nieuwe president zal worden.

Lees meer...

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp