Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header media

De kunst om moeilijke (economische) zaken simpel en begrijpelijk uit te leggen is maar weinigen gegeven. Alex Klein is één van die weinigen!

npo1Radio- en televisieprogramma’s worden gepresenteerd door experts in hun eigen vakgebied, meestal niet door specialisten op het gebied van financiën, cijfers, macro-economie of bedrijfskunde. Juist daarom is het goed om een buitenstaander te vragen begrijpelijke uitleg te geven. Mede omdat ook uw publiek niet thuis is op het financieel-economische vlak en graag begrijpelijke duiding wil!

Alex Klein legt alles in eenvoudige woorden uit, die voor iedereen te begrijpen zijn. Als cijferspecialist is hij als geen ander in staat om de vertaalslag van het probleem naar de simpele uitleg te maken.

In zijn columns is Alex Klein in staat om financieel-economische achtergronden te duiden op een fijn leesbare manier. Hij heeft een jarenlange ervaring met het schrijven van bijdragen voor De Financiële Telegraaf (DFT Geld en DFT Ondernemen), de meest gelezen financiële site van Nederland.

Dus als u tegen een onduidelijkheid aanloopt en u wilt uw publiek een begrijpelijke uitleg geven, neem dan contact op met Alex Klein voor een telefonisch interview. Natuurlijk kan hij ook naar uw uitzending komen voor een presentatie in levende lijve. Of vraag hem een bijdrage te schrijven voor uw magazine of krant.

Uw lezers, uw luisteraars, uw kijkers zullen u dankbaar zijn!

Hieronder een indicatie van de kosten voor optredens in Nederland, inclusief voorbereiding en reiskosten, exclusief btw.

radio optredens:     tot € 750 per uur
TV optredens: tot € 1.500 per uur
columns: tot € 1.000 per column

 

 

 

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen en het aantal deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

MiniMaster Rabobank Amersfoort

Dit was alles behalve saai! Mijn verwachting is overtroffen.

Alex Klein weet alles over heel veel. Daarbij beschikt hij over het talent de materie eenvoudig te maken voor iedereen.

Zeer leerzame en goede avond en goede duidelijke docent!

MiniMaster Rabobank Lopik

Eenvoudige en aanstekelijke handvatten die aanzetten tot een hernieuwde of andere kijk naar mijn bedrijfsvoering en doelen. Ik moet het nog wel even zelf doen, maar nu met veel positieve inspiratie, inzichten en vertrouwen.

Hier gaan we morgen al profijt van hebben!

Alex weet de stof eenvoudig en pakkend te brengen.

Onderdrukte wanhoop

De eerste 100 dagen van president Trump hebben niet gebracht wat was beloofd of werd gehoopt. In Nederland is de PVV weliswaar de tweede partij geworden, maar deze partij wordt buiten de formatie gehouden. In Duitsland is de opkomst van AFD niet zo sterk als gevreesd en is Frau Petri opgestapt. In Frankrijk draait Marine Le Pen haar extreme standpunten nu al bij, maar ondanks dat is het niet de verwachting dat zij de nieuwe president zal worden.

Lees meer...

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp