Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header media

De kunst om moeilijke (economische) zaken simpel en begrijpelijk uit te leggen is maar weinigen gegeven. Alex Klein is één van die weinigen!

npo1Radio- en televisieprogramma’s worden gepresenteerd door experts in hun eigen vakgebied, meestal niet door specialisten op het gebied van financiën, cijfers, macro-economie of bedrijfskunde. Juist daarom is het goed om een buitenstaander te vragen begrijpelijke uitleg te geven. Mede omdat ook uw publiek niet thuis is op het financieel-economische vlak en graag begrijpelijke duiding wil!

Alex Klein legt alles in eenvoudige woorden uit, die voor iedereen te begrijpen zijn. Als cijferspecialist is hij als geen ander in staat om de vertaalslag van het probleem naar de simpele uitleg te maken.

In zijn columns is Alex Klein in staat om financieel-economische achtergronden te duiden op een fijn leesbare manier. Hij heeft een jarenlange ervaring met het schrijven van bijdragen voor De Financiële Telegraaf (DFT Geld en DFT Ondernemen), de meest gelezen financiële site van Nederland.

Dus als u tegen een onduidelijkheid aanloopt en u wilt uw publiek een begrijpelijke uitleg geven, neem dan contact op met Alex Klein voor een telefonisch interview. Natuurlijk kan hij ook naar uw uitzending komen voor een presentatie in levende lijve. Of vraag hem een bijdrage te schrijven voor uw magazine of krant.

Uw lezers, uw luisteraars, uw kijkers zullen u dankbaar zijn!

Hieronder een indicatie van de kosten voor optredens in Nederland, inclusief voorbereiding en reiskosten, exclusief btw.

radio optredens:     tot € 750 per uur
TV optredens: tot € 1.500 per uur
columns: tot € 1.000 per column

 

 

 

De vergoedingen worden in overleg met u vastgesteld, omdat ze afhankelijk zijn van de mate van benodigde voorbereiding, de integraliteit van de onderwerpen en het aantal deelnemers.

Neem daarom vooral contact op met Alex Klein voor een maatwerk offerte!

 

Onderdrukte wanhoop

De eerste 100 dagen van president Trump hebben niet gebracht wat was beloofd of werd gehoopt. In Nederland is de PVV weliswaar de tweede partij geworden, maar deze partij wordt buiten de formatie gehouden. In Duitsland is de opkomst van AFD niet zo sterk als gevreesd en is Frau Petri opgestapt. In Frankrijk draait Marine Le Pen haar extreme standpunten nu al bij, maar ondanks dat is het niet de verwachting dat zij de nieuwe president zal worden.

Lees meer...

MiniMaster Winkelgebied Baarn

Alex Klein weet duidelijk waarover hij praat en bracht dit ook over. Serieus, maar ook met humor. Hij zette ons echt aan het werk, kwam met oplossingen en heel veel eye openers. Hij confronteerde ons met de feiten en harde maar juiste waarheden.

Alex is een top docent; hij voelde echt aan waar wij heen wilden en wat we nodig hadden, maar liet ons het samen oplossen met zijn tips en hulp.

SRM NIMA C

Ik verwachtte een gortdroge les, maar het was heel interessant en verrijkend. Daar bovenop brengt Alex het verhaal met veel humor en flair.

Alex Klein heeft een heldere uitleg gegeven en een goed totaalbeeld verstrekt wat marketing kan betekenen in relatie tot finance. Uitstekende les!

Was echt de kers op de taart; goede inhoudelijke kennisdag!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp