Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header terugkoppelingen

Alex weet de theorie direct naar de praktijk te vertalen door het geven van eenvoudige voorbeelden. De lessen heb ik als zeer prettig ervaren.

Alex weet dit inhoudelijk complexe vak uit te leggen in taal die voor iedereen begrijpelijk is. Super!

Inspirerend, uitnodigend, uitdagend, inhoudelijk zeer sterk, zijn de zomaar een paar woorden die bij mij opkomen als ik terug denk aan Alex. Alex kijkt breder en laat op een heel begrijpelijke manier de samenhang tussen de verschillende modules zien. De theorie beklijft hierdoor beter en is op deze wijze veel beter toe te passen in de praktijk. Laat deze docent op zijn minst meedenken over de invulling en de manier waarop lessen worden gegeven, u verhoogt hiermee als organisatie de kwaliteit. Alex is voor je persoonlijke ontwikkeling, wie je zoekt om je verder te helpen.

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

Bestuurs Academie ‘Grip op processen’

(april - juni 2019)

Dr. Alex Klein is naast een deskundig ook nog eens een inspirerend docent. Hij luistert ontzettend goed en is in staat om alle inbreng, die hij overigens moeiteloos uit de klas weet te trekken, te koppelen aan de lesstof. Hij geeft actief les, na de lunch altijd opdrachten in syndicaten waardoor je lekker actief betrokken wordt bij de lesstof.

Het waren erg leuke en interactieve dagen waarin de te behandelen stof op een leuke en begrijpbare en toepasbare wijze werden toegelicht. Het uitlichten van de highlights was zeer effectief.

NCOI Bedrijfseconomische aspecten

(maart - april 2019)

Halleluja!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp