Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header terugkoppelingen

december 2018 - februari 2019

Het waren zeer inspirerende lesdagen door de koppeling aan de actualiteit van vandaag de dag. Alex voegt door zijn kennis en ervaring veel toe aan het lesmateriaal.

Alex kan bij vlagen heel protserig overkomen maar dit lijkt bij nader inzien veelal afkomstig van een ware fascinatie voor zijn vakgebied. Hij is heel betrokken met ons als studenten en heel behulpzaam. Hij gebruikt fijne actieve werkvormen om ons aan de slag te krijgen en weet een goede mix tussen vertellen en samen bespreken te creëren.

Alex is een bijzonder prettige docent, die je echt mee de materie doorneemt. Hij heeft bijna bij elk onderwerp praktijkvoorbeelden en anekdotes, wat het erg fijn maakt om naar te luisteren. Dit alles gecombineerd met een flinke dosis humor en je krijgt een beeld van de lessen van Alex Klein.

Denk een van de beste docenten die ik heb gehad. Is betrokken, zet zich in voor de studenten, maakt de lessen actief en heeft veel kennis.

Erik Oortwijn zegt

Erik Oortwijn zegt:

Ook je laatste artikel heb ik weer met grote belangstelling gelezen.
Mijn grote complimenten voor hoe je immer in staat bent om complexe problemen uiterst eenvoudig te vertalen.
De oplossingen zijn steeds simpel, zeer begrijpelijk maar o zo raak en effectief.
De superquote is er een om op een bordje te schilderen en op elk kantoor te hangen.

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

Bestuurs Academie ‘Grip op processen’

(april - juni 2019)

Dr. Alex Klein is naast een deskundig ook nog eens een inspirerend docent. Hij luistert ontzettend goed en is in staat om alle inbreng, die hij overigens moeiteloos uit de klas weet te trekken, te koppelen aan de lesstof. Hij geeft actief les, na de lunch altijd opdrachten in syndicaten waardoor je lekker actief betrokken wordt bij de lesstof.

Het waren erg leuke en interactieve dagen waarin de te behandelen stof op een leuke en begrijpbare en toepasbare wijze werden toegelicht. Het uitlichten van de highlights was zeer effectief.

NCOI Bedrijfseconomische aspecten

(maart - april 2019)

Halleluja!

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp