Dr. Alex Klein

Hét begrijpelijke antwoord op al uw bedrijfskundige vragen!

header adviezen

Er zijn honderden modellen en theorieën uit tientallen vakgebieden. Daarover zijn weer duizenden managementboeken geschreven en een nog groter leger van adviseurs en sprekers verdient een goed belegde boterham met het voorlezen daaruit. Terwijl het u eigenlijk maar over twee zaken gaat: meer omzet en lagere kosten. Maar dát kan dan weer niet gegarandeerd worden…

De kracht van de BedrijfsAnalyse Methode is dat alles draait om meer omzet uit klanten te halen door een beter aanbod en om lagere kosten te bereiken door een betere bedrijfsvoering.

Door van een afstand naar een organisatie te kijken ontstaat een eenvoudig model, waarbij de koppeling tussen afdelingen onderling, alsmede deze afdelingen en de (financiële) bedrijfsresultaten wordt gelegd. De veelvoud aan modellen en theorieën wordt teruggebracht naar één, waardoor u ziet waar de verbeterpunten zitten en wat die opleveren. Kortom: inzicht in één overzicht!

BedrijfsVerbeterPlan
Het BAM-model (BedrijfsAnalyse Methode) laat u de verbetermogelijkheden zien door concrete vragen te stellen. Op welke wijze kan uw organisatie:

  • meer omzet boeken door haar aanbod richting de klant te verbeteren?
  • lagere kosten hebben door haar bedrijfsvoering te verbeteren?
  • meer omzet behalen door marketing en verkoop beter te laten samenwerken?
  • haar kosten verlagen door personeel meer betrokken te maken?

Het derde voordeel van deze methode is dat de gevonden verbetering in concrete taken worden omgezet. Dit BedrijfsVerbeterPlan maakt voor iedere afdeling, voor iedere manager en voor iedere medewerker helder wat wanneer gedaan moet worden. Klip en klaar, zonder omhaal.

Dus, wilt u hogere omzet en lagere kosten, dus gewoon meer winst? Wilt u inzicht in waar de verbetermogelijkheden binnen uw organisatie liggen? Wilt u concrete vragen, die leiden tot hogere effectiviteit en efficiëntie? Wilt u dat afdelingen beter gaan samenwerken om betere resultaten te behalen? Wilt u dat uw managers en medewerkers duidelijk hebben wat gedaan moet worden om klanten meer tevreden te stellen?

Kortom, wilt u ook inzicht in één overzicht?

Boek dan één van de masterclasses op basis van de BedrijfsAnalyse Methode.
En neem in ieder geval (een deel van) uw management team mee!

Roger van Dijk reageert op de gepubliceerde artikelen:

Dank je Alex. Jouw artikelen helpen me telkens weer of een momentje te pakken om te kijken of ik de juiste weg in ben geslagen of dat ik een beetje bij moet sturen. De vertaling naar mijn organisatie is dan al snel gemaakt. Elke keer worden we een stukje beter. Top!

NCOI Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement

Docent Alex Klein is zeer kundig; hij geeft op een plezierige manier les. Hij luistert goed en gaat prima op vragen in en weet complexe zaken goed uit te leggen en "eenvoudig" te maken. Ik ben met ontzettend veel plezier naar de lessen gegaan. Elke les motiveerde mij om verder te gaan. Ik heb veel energie gekregen van de manier waarop dr. Alex Klein de les doceerde. Voorbeelden uit de praktijk en ook zeer goed ingaan op vragen. Zijn interactieve manier van lesgeven is erg prettig.

Kwalitatief erg sterke lessen! Alex Klein is de beste docent tot nu toe!

MiniMaster Winkelgebied Baarn

Alex Klein weet duidelijk waarover hij praat en bracht dit ook over. Serieus, maar ook met humor. Hij zette ons echt aan het werk, kwam met oplossingen en heel veel eye openers. Hij confronteerde ons met de feiten en harde maar juiste waarheden.

Alex is een top docent; hij voelde echt aan waar wij heen wilden en wat we nodig hadden, maar liet ons het samen oplossen met zijn tips en hulp.

Onderdrukte wanhoop

De eerste 100 dagen van president Trump hebben niet gebracht wat was beloofd of werd gehoopt. In Nederland is de PVV weliswaar de tweede partij geworden, maar deze partij wordt buiten de formatie gehouden. In Duitsland is de opkomst van AFD niet zo sterk als gevreesd en is Frau Petri opgestapt. In Frankrijk draait Marine Le Pen haar extreme standpunten nu al bij, maar ondanks dat is het niet de verwachting dat zij de nieuwe president zal worden.

Lees meer...

Klik op een boek voor meer informatie en bestellen.

boek marketing als verbeteraar van bedrijfsprocessenboek vroom vroom and beeboek de basis van bedrijfskundig financieel managementboek starterskompasboek stervansuccesboek voorkom een financiele ramp